Personal

Arkaden Food Market

Hej med jer!

I weekenden var jeg et smut forbi Odense i forbindelse med, at jeg skulle besøge en veninde. Vi tog ind forbi Arkaden Food Market, som lige er åbnet i fredags, hvor man kan komme ind og få en lækker streetfood oplevelse fordelt på to etager. Man kan sidde nedenunder blandt de mange mennesker, eller ovenpå og nyde sin mad. Der er mad fra mange forskellige nationaliteter, fx fra Vietnam, Japan, Frankrig og England, men man kan også finde noget så klassisk og dansk som “boller i karry”. Mig og min veninde fik smagt både fish&chips, Butterchicken og langtidsstegt oksekød som bagefter var stegt i andefedt (det var mums) <3 Det skal lige siges, at vi aldrig fik købt en hel ret, vi fik bare smagsprøver fordi folk var så gavmilde. Der var pyntet fint op, og det var svært ikke at komme i den vildeste julestemning derinde, så jeg kan klart anbefale at tage et smut forbi Arkaden Food Market, hvis du bor i Odense eller kommer forbi snart.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar