DIY Inspiration

DIY: Lav dine egne marmordekorationer

Hej med jer!

Så er det blevet den 1. december, det er weekend, og vi har derfor meget at fejre<3 I dag deler jeg en hyggelig og nem DIY, som du kan hygge dig med i de kommende juledage. En veninde tippede mig om dette selvhærdende ler som kan købes i Søstrene Grene. Med inspiration fra Søstrene Grenes DIY-hjørne, købte jeg ler i hhv. sort og hvid, og blandede det, så det ville få et marmorlook. Jeg elsker at være kreativ, men det er lang tid siden at jeg sidst har lavet noget i ler – dog blev resultatet rigtig fint. Jeg lavede først den rektanglede marmorplade som jeg har brugt til at stille fyrfadslys på. Jeg tænker, at den sagtens også kan bruges på mange andre måder fremadrettet. Derefter lavede jeg lidt julepynt, hvortil jeg brugte nogle julebageforme til at trykke det ud med. Det var super nemt!   
Sådan gør du:

1. Leret kan du købe i Søstrene Grene lige nu til kun 24,40 kr. Dog kan det også bestilles på nettet hos fx cchobby.dk.

2. Rul leret til tre pølser – to hvide og og en sort på cirka 20 cm hver (du kan altid tilføje mere hvid eller sort efter behov).

3. De to hvide lægges/presses sammen med den sorte, så den sorte ligger i midten, og snog så leret. Hovedageligt skal farverne bare blandes sammen på en eller anden måde. Se evt. Søstrene Grenes egen video lige her. Ælt leret sammen til det får det ønskede marmorlook.

4. Herefter er der fri leg med hvad du vil lave. Du kan lave julepynt, skåle eller magneter (kræver selvfølgelig magneter til at komme i leret). Kun fantasien sætter grænser.

5. Når du har lavet dine dekorationer skal de tørre i 1-2 døgn. Enjoy!

Julepynten har jeg hængt på dette træ med LED-lys som jeg fandt i REMA100. Jeg synes selv det er blevet rigtig fint 😀
Jeg håber I kunne lide min lille jule-DIY. Det er ikke så tit, at jeg laver DIYs, men måske det skulle blive en mere fast del af bloggen?

God weekend <3

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Emma Engmark
  1. december 2017 den 19:21

  Ej, hvor er de bare fine!

  http://kaffeogkjoler.dk/

 • Svar
  Ida / Ordinaryida
  2. december 2017 den 8:06

  De er godt nok fine!

 • Skriv kommentar