Livsstil Personal

Du er, hvad du tænker

Hej med jer!

Jeg har haft en rigtig god dag på arbejdet i dag. Jeg arbejdede effektivt og nåede mere end jeg plejer. Det kan forklares med, at jeg af en eller anden grund fik det rigtige ben ud af sengen. Jeg startede dagen med en kop kaffe, og nød stilheden i lejligheden, og samtidig glædede jeg mig over at jeg havde fået endnu et juletræ i skrabekalenderen (selvom jeg nok ikke vinder den million der). Fra morgenen af har mit humør været højt, og mine tanker hen ad dagen, har været glade. Jeg glæder mig til næste år, hvor jeg skal ud at rejse og forhåbentlig starte på studie, og den slags er der masser af tid til at tænke over på arbejdet, når man arbejder på et lager som jeg gør.

Pointen med dette indlæg er, at jeg vil sætte fokus på tankens kræft. Du er, hvad du tænker. Positive tanker har betydning for, hvordan du trives med dig selv og din omverden hver dag. Tænker du, at du er glad, så bliver du glad. Tænker du, at du er god til dit job, så er du god og arbejder måske endda endnu bedre, fordi du virkelig tror på at du er god nok. En positiv tankegang er motivationens drivkraft, og afføder selvtillid og selvkærlighed. Du er ikke, hvad andre tænker du er, men derimod hvad du selv tænker. Det er dét, der i virkeligheden betyder noget. Tænker du, at du er træt og dårlig til alt i dit liv, vil det have konsekvenser. Fortsætter du i det spor, og tænker nedsættende om tilværelsen og dig selv generelt, bliver det i hvert fald ikke bedre, og motivationsniveauet falder –  dermed også motivationen til at tænke noget som helst positivt, og så kan du pludselig erklære dig for livspessimist. Får du det forkerte ben ud af sengen, kan det være svært at komme ud af den dårlige rytme resten af dagen, men det kan løses ved at tænke positivt. Måske skal du tvinge dig selv til det, men jeg tror på at det vil gøre alting meget nemmere og sjovere – det er jo ikke særlig fedt at bruge sin dyrebare energi og tid på at mugge over småting.

I alt dette vil jeg huske at sige, at jeg langt fra er helt hellig. Jeg har fandeme mange dårlige dage. Dage, hvor jeg bare har lyst til at grave mig ned og gemme mig fra alt der minder om samvittighed og ansvar. Det kender vi nok alle sammen til, og det er helt OK og helt normalt. Man kan håndtere sådanne dage på mange måder, men en af dem må være, at øve sig selv i at tænke positivt, eller huske at dagdrømme noget mere. Det skal jeg i hvert fald blive bedre til. På den måde kommer vi til overfladen og kan overskue det vi normalt har lyst til at gemme os fra, og vores tid er brugt så meget mere fornuftigt. Min dag på arbejdet var god, fordi jeg blev i det samme positive spor, som jeg var tunet ind på fra morgenen af. “Nogle dage er bedre end andre”, som man siger, men hvorfor ikke gøre alle dage så gode som muligt? Jeg brændte mig forresten lige på et fad æbleskiver. Hvis jeg havde haft en øv-dag, var jeg sikkert begyndt at græde, men istedet var det første jeg gjorde at synge “What a Feeling”. Alt sammen bare fordi jeg har været glad og tænkt positivt gennem hele dagen i dag. Syng, smil eller dans. Tving dig selv til det. Fake it til you make it.

Tankens kræft. Husk den. Den er årsag til meget af din videre lykke eller ulykke.

Relaterede indlæg

8 Kommentarer

 • Svar
  Eline Tychsen
  6. december 2017 den 18:38

  Det er så sandt!! ❤️

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   6. december 2017 den 23:04

   Ja, jeg tænker at det er noget alle sagtens kan relatere til – men nogle gange skal vi lige mindes om det 😉

 • Svar
  Camilla Korsgaard Schultz
  6. december 2017 den 19:20

  Så sandt og skøn læsning

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   6. december 2017 den 23:04

   Jeg er glad for du kunne lide det <3

 • Svar
  Kathrine vigga
  6. december 2017 den 21:09

  Tanker kan flytte bjerge

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   6. december 2017 den 23:03

   Det er vise ord, og du har meget ret! 😀

 • Svar
  Emilie Ildstein
  7. december 2017 den 11:57

  Skide godt indlæg! Tak for de gode råd❤️❤️

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   7. december 2017 den 21:51

   Mange tak <3 Dejligt, at du syntes om det 😀

  Skriv kommentar