Personal

HAPPY NEW YEAR

Hej med jer!

Jeg er i fuld gang med at blive klar herhjemme til når pigerne og Ralle kommer over for at fejre nytåret sammen med mig. Jeg har fået styr på lakserouladen, skrællet kartofler, handlet det sidste og gjort rent. Jeg har ikke pyntet så meget op endnu, fordi jeg forestiller mig, at de andre også skal have mulighed for at sætte sit præg på oppyntningen 🙂

Jeg laver tre-retters menu, og det skal lige siges at det er første gang jeg kaster mig ud i den slags, ha ha! Så jeg er ret spændt. Til forret skal vi have lakseroulade og forskellige bruschettaer. Til hovedret skal vi have flødekartofler med baconsvøbte oksemedaljoner, salat og sovs. Opskriften på både lakseroulade og flødekartofler har jeg forresten fundet på valdemarsro.dk. Til dessert skal vi have brownies med vaniljeis, chokoladesauce og bær. Jeg glæder mig så meget til den her aften, og jeg er bare så taknemmelig for, at jeg har sådan nogle fantastiske mennesker at fejre nytåret med <3

Tak fordi I følger med. I gør mig så ubeskriveligt glad med alle jeres søde kommentarer her på bloggen. Jeg vil ønske jer alle et rigtig godt nytår! 😀

Pas på hinanden, og nyd det smukke fyrværkeri <3 

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Lykke
  31. december 2017 den 13:23

  Lækker menu! I må ha’ en skøn aften💫

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   31. december 2017 den 15:32

   Mange tak Lykke <3
   Du må også have en dejlig aften 😀

 • Svar
  Nicoline
  31. december 2017 den 15:29

  Så lækkert!
  Rigtig god aften til dig søde, vi ses i 2018! <3

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   31. december 2017 den 15:31

   I lige måde søde, og vi ses! 😀 <3

 • Svar
  Kirsten Thulesen
  1. januar 2018 den 16:34

  Åh, lakseroulade er det bedste i hele verden <3
  Håber I havde en god aften og kom godt ind i det nye år. Godt Nytår!

  Hilsen Kirsten
  http://www.kirstenthulesen.dk

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   1. januar 2018 den 21:09

   Hej Kirsten,
   Lakserouladen smagte også bare skønt (heldigvis, ha ha). Vi havde en dejlig aften, og det håber jeg også du havde 😀 Godt nytår <3

  Skriv kommentar