Kjoler til julefrokosten

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER

Hej med jer!

Jeg er simpelthen kommet sådan i julestemning i år, og derfor drømmer jeg mig væk i glitter- og velourkjoler, som jeg kan have på til den kommende måneds festligheder. Jeg synes, at ovenstående kjoler er SÅ fine, og de kan alle fås hos Boohoo, hvor de i øvrigt har 70% på alt + 20% oveni (whaat?). De er virkelig billige. Nå, men denne jul vil jeg helt klart gerne have fat i en velourkjole – om den så også skal være rød, beslutter jeg senere, for jeg tror at jeg får den brugt oftest, hvis den ikke er rød. Dog er rød jo også bare den perfekte farve til jul, so what to do? Jeg kan også meget godt lide kjole nr. 4 fordi den skinner som den gør, og den kan også snildt bruges til nytår.

Har I styr på, hvad I skal have på til julefrokost eller juleaften endnu?

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Linda Nazila // The Beauty Inside
  2. december 2017 den 19:02

  Virkelig flotte kjoler du har fundet – jeg er især vild med nr. 2 🙂

 • Camilla Sofie
  Svar
  Camilla Sofie
  2. december 2017 den 19:03

  Tak <3 Ja, den er sååå flot! 😀

 • Skriv kommentar