Personal

Lidt om min juleaften

Hej med jer!

Jeg er lige kommet hjem fra Vejle, hvor vi holdte juleaften hos min mormor og morfar. Jeg er lidt af en tryghedsnarkoman, og vi har stort set altid holdt jul hos dem, når vi skulle holde jul på min mors side af familien. Så det var rigtig skønt. Min lille kusine var også med i år, og pyntede juletræ med mig og min søster. Det var vældig hyggeligt, og maden sad lige i skabet. Sidst på aftenen fik vi os en kop Irish Coffee. Jeg kom dog for meget whisky i min, så jeg fik ikke drukket det hele… ups. Gaver var der også nok af, og jeg har fået en masse til mit køkken, som jeg har manglet lige siden jeg flyttede ind (noget så simpelt som bordskånere og en brødkurv). Derudover var der også lidt til garderoben heriblandt den trøje som jeg har på, på billedet. Jeg er jo fan af alt der skinner og glitrer, så den er jeg rigtig glad for.

Nu sidder jeg bare og slapper af her på første juledag. Senere skal jeg forbi svigermor, hvor vi skal lave sushi. Det er ikke ligefrem julemad, men det er også hele pointen; julemad har vi fået nok af her i december 😉

Jeg håber også, at I har haft en skøn juleaften i går og at I fik hvad I ønskede jer <3

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Jeanette Henriksen
  27. december 2017 den 1:48

  Hej Smukke..

  Lyder som en rigtig dejlig jul.. Glædelig bag-jul til dig og godt nytår… <3

  Knus Jeanette <3

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   27. december 2017 den 10:27

   Mange tak Jeanette <3 Jeg håber også du havde en dejlig jul! Du må også have et rigtig godt nytår 🙂
   Knus

  Skriv kommentar