Mode Outfits

NYE // Min nytårskjole

Kjole Boohoo

Hej med jer!

Om lidt springer vi ind i det nye år, og jeg glæder mig faktisk meget mere end jeg plejer at gøre. Jeg skal nemlig holde nytår her i min lille lejlighed for første gang. Jeg får nogle veninder over, og jeg er i fuld gang med at finde ud af, hvad vi skal have at spise og drikke, og hvordan jeg vil pynte op. Det er første gang, at jeg er vært for en nytårsaften, så det skal jo gøres ordentligt, hi hi.

Jeg ville da også lige benytte lejligheden til at vise jer min nytårskjole, som jeg fik i julegave af mine søstre. Jeg er så glad for den, og det var også en af de kjoler som jeg havde vist i et andet indlæg her på bloggen, og så var de bare så søde at give den som julegave. Det er en velourkjole, og jeg fik nemlig aldrig modet til at bestille en velourkjole hjem, hverken til jul eller nytår, da jeg var bange for at jeg ikke ville få den brugt nok efterfølgende. Nu har jeg den, og den er så fin, synes jeg, og så kan den jo sagtens bruges til andet end nytår.

Jeg regner forresten med, at jeg smider nogle flere indlæg op, i løbet af ugen, så I kan få et lille indblik i mine nytårsforberedelser 🙂

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  simone
  27. december 2017 den 14:47

  Hvor er den fin!

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   27. december 2017 den 17:10

   Tak søde Simone! Glædelig bagjul og godt nytår <3

 • Svar
  Linda Nazila // The Beauty Inside
  27. december 2017 den 17:34

  Sikke en fin nytårskjole 🙂

 • Svar
  Camilla Korsgaard Schultz
  27. december 2017 den 17:56

  Den er fin

 • Camilla Sofie
  Svar
  Camilla Sofie
  28. december 2017 den 11:11

  Tak skal have! <3 I er bare så søde <3

 • Skriv kommentar