DIY

Nytårsdrinks med hyldeblomst og lime

Hej med jer!

Kun to dage til nytår, og jeg glæder mig bare helt vildt. Jeg er i fuld gang med nytårsforberedelserne herhjemme og jeg har i dag eksperimenteret lidt med nogle nytårsdrinks. Jeg er nået frem til dette resultat, som jeg selv synes blev udmærket. Det er super nemt at lave en sukkerkant, og jeg synes det sætter prikken over i’et og klæder enhver drink til nytår.

Ingredienser
Koncentreret hyldeblomstsaft
Danskvand
Vodka
Frisk mynte
Lime
Isterninger

Fremgangsmetode
Lav sukkerkanten først. Hæld sukker på en flad tallerken, og frugtfarven på en anden tallerken. Dyp først glasset ned i frugtfarven og derefter i sukkeret. Stil herefter glasset på et stykke køkkenrulle til det er tørret og har sat sig ordentligt, bare to-tre minutter.
Kom den ønskede mængde isterninger i glasset. Du kan med fordel blande hyldeblomstssaften med danskvand på forhånd og lade det stå på køl, så det er nemt og hurtigt at hælde i glasset inden gæsterne kommer. Mht. blandingsforholdende synes jeg kun, at der er ét der dur: prøv dig frem og smag til. Med vodka er det jo smag og behag, hvor meget der skal I (de kan naturligvis også laves uden alkohol).
Pynt med mynte og lime som du har lyst, og kom nogle sugerør i.

Jeg regner med at I hører fra mig en sidste gang inden nytår så I også kan få et lille indblik i menuen og oppyntningen.

Hvordan fejrer I nytår i år?

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Frk Mejer
  29. december 2017 den 13:17

  Mmm, det lyder vildt lækkert!

 • Svar
  Emilie Ildstein
  30. december 2017 den 11:55

  Mmh! De må prøves❤️

 • Svar
  Marie Terese Duhn
  30. december 2017 den 17:11

  Kære Camilla Sofie

  Sikke nogle lækre drinks, og hvor ser det godt ud med den grønne kant, du har lavet <3
  Jeg selv skal fejre nytår i en hytte i Norge sammen med den nærmeste familie. Derfor bliver det ikke nogen vild fest, men en masse hygge. Hytten ligger på en bjergskråning med udsigt over en stor sø, hvor man kan se fyrværkeriet i flere niveauer. Vi går fakkeloptog om eftermiddagen med de lokale – en norsk tradition. Glæder mig også rigtig meget. Kan være, jeg skal afprøve din sukkerkant her 😀

  Knus og kram Marie

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   30. december 2017 den 21:22

   Hej Marie,

   Hvor lyder det altså bare fantastisk! Det kunne være jeg skulle prøve noget lignende engang – jeg har været på skiferie mange gange i Norge så hvorfor ikke også til nytår 😀
   Tak fordi du delte lidt om din nytårsaften <3
   Kram fra mig 😀

 • Svar
  Michelle
  30. december 2017 den 20:12

  Hvor er det læker drinks og en god inspiration til imorgen aften. Jeg fejrer nytår aften med min kærestes familie, men inden klokken slår 12, skal vi hjem hos os og se fireworks. Vi bor så højt op her i Aalborg at vi kan næsten se hele byen.

  Jeg håber du fpr en god nytår.

  Happy New Year

  Michelle
  http://twenty7bymichelle.com

 • Camilla Sofie
  Svar
  Camilla Sofie
  30. december 2017 den 21:24

  Hej Michelle,

  Det er bare guld værd at bo højt oppe når hele byen giver den gas med fyrværkeri 😀 Jeg håber også du får en helt fantastisk nytårsaften med dem du holder af <3
  Knus fra mig 😀

 • Skriv kommentar