Skønhed

Beauty essentials of a minimalist

Hej med jer!

Det er godt nok længe siden, at der har været noget skønhedsrelateret indhold, men som I måske har bemærket har jeg bevæget mig lidt væk fra den kategori med tiden. Jeg interesserer mig ikke længere i samme grad for make-up, og min samling af make-up er nærmest lig med intet – dog har jeg stadig nogle all time skønhedsfavoritter som jeg virkelig helst ikke vil være foruden (jeg har trods alt stadig et behov for at gøre noget ud af mig selv). Derfor ville jeg lige dele dem med jer, måske I bliver inspirerede 🙂 Jeg vægter højt, at de produkter jeg har på badeværelset alle er nogle jeg bruger regelmæssigt og derved får brugt helt op, før jeg køber dem igen.

Til tørre læber: her bruger jeg Carmex Lip Balm (Classic). Den er en sikker vinder hver gang, og jeg bruger den stort set hver dag. Den er perfekt til sprukne og tørre læber, og er lidt en nødvendighed for mig når jeg står på et lager dagen lang, hvor luften er lidt tør i det. Carmex fås mange steder, men jeg køber den skiftevis i Matas og Normal.

Til øjnene: jeg hader mascara, der hænger i løbet af dagen, men det er ikke tilfældet med denne Lash Sensational Mascara fra Maybelline – den er vandfast og har et børstehoved der minder om Benefits Rollerlash Mascara. Jeg er fan fordi den er billig, og så er den bare praktisk til når jeg er ude at cykle i møgvejr.

Til håret: jeg har altid været glad for at bruge leave-in produkter i mit hår, da jeg helt klart synes det giver mere glansfuldt og blødt hår end balsam. For tiden bruger jeg en leave-in creme fra BOTANICALS af L’oréal Paris som gør håret blødt, og modvirker frizz samt efterlader en eksotisk duft af Camelina. Serien kan købes i Matas.

Til huden: min hud er meget sensitiv og den er ekstrem tør, så derfor har jeg brug for en creme der er særdeles fugtgivende. Til det formål bruger jeg min Recovery Balm fra MONUSKIN, som egner sig specielt godt til træt og sensitiv hud, og jeg ELSKER den. Den dufter tilmed rigtig dejligt. Den kom som en del af et CELESTI-abonnement, men jeg køber den helt klart i full size så snart den er brugt op.

Jeg er virkelig glad for disse produkter, fordi de fungerer godt for mig, og så er de bare nemme at have med over alt. Jeg behøver ikke længere nogen stor toilettaske til mit make-up grej, når jeg er ude at rejse, og det er skønt!

Jeg håber I har en god mandag aften <3

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar