Ikke kategoriseret

Det vi ikke snakker om: Er det normalt at tale med sig selv?

Hej med jer!

Min inspiration til dette indlæg kommer sig egentlig af en masse samtaler med mine veninder og kollegaer, om ting, som man normalt ikke kommer ind på eller taler om. For nylig snakkede jeg så med min kollega om, at hun, efter at hun er flyttet for sig selv, taler med sig selv. “Hvis man satte overvågningskameraer op i min lejlighed ville man se, at jeg snakker en del”, sagde hun og grinte. Jeg blev helt vildt glad over, at hun delte det med mig for så følte jeg mig lige pludselig ikke så sær længere – jeg taler nemlig også med mig selv, når jeg er alene, og det er oftest sådan, at jeg får vendt heeele verdenssituationen bedst, ha ha. Kender du ikke det?

Det er ikke fordi jeg føler mig ensom, men det er bare hyggeligt at småsludre med mig selv, hvis jeg keder mig. Det er jo nok forskelligt, hvor meget man taler med sig selv, og om hvad, men jeg har sådan på fornemmelsen, at det er noget alle mennesker gør ind i mellem… eller er det bare mig og min kollega, der er tossede? Taler I også med jer selv ind i mellem?

9 Kommentarer

 • Svar
  Jeanette Henriksen
  25. januar 2018 den 20:50

  Jeg er også med på vognen, snakker alt for meget med mig selv..
  Og ud over det, så er jeg imellem så langt væk i mine egne tanker at jeg går lidt i ring..
  Det sker ca 2 gange om ugen at jeg er ved at ligge nyvasket tøj i køleskabet
  Ville helt sikkert være underholdende at følge med her.. Ha Ha..

  Knus Jeanette – http://www.jeasblanketanker.dk/

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   26. januar 2018 den 15:47

   Hej Jeanette,
   Fedt, at du er med på vognen, ha ha! I min optik er der jo heller intet galt i at snakke (for meget) med sig selv –
   det er da hygge <3 Jeg kender godt til, at man kan være så langt væk mentalt nogle gange, at man gør skøre ting. I går var jeg ved at hælde makeup-fjerner på tandbørsten 😛
   Knus

   • Svar
    Jeanette Henriksen
    26. januar 2018 den 19:43

    Ha Ha Ha… Kan næsten se det for mig… Utrolig hvad man kan finde på når man er i sin egen verden.

    Knus <3

 • Svar
  Emilie
  26. januar 2018 den 19:06

  Jeg gør det også, især når jeg cykler (fordi jeg ikke kan skrive noget ned). Hvis der er noget, jeg skal huske, eller tanker, der skal udarbejdes, hjælper det mig at sige det højt!

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   26. januar 2018 den 19:22

   Hej Emilie,

   Jeg er helt enig med dig i, at det hjælper at sige det højt, hvis man skal huske noget til senere. Det er nemmere at huske tilbage på den aktive handling “at sige det” fremfor at forsøge at huske hvad man tænkte på 😀

   God weekend <3

   • Svar
    Emilie
    26. januar 2018 den 19:23

    Lige netop! <3

 • Svar
  BLOGBYCC.DK
  27. januar 2018 den 15:52

  Jeg snakker virkelig også meget med mig selv og min kat. hahaha.
  Det er lidt mærkeligt egentligt, men tror sgu det er meget normalt, især hvis man bor alene og har et arbejde hvor man også snakker meget. Så kan det være svært at ‘geare’ ned igen.

 • Svar
  Camilla Rahbech
  28. januar 2018 den 12:55

  Jeg taler ofte med mig selv, specielt hvis jeg er i gang med en problemstilling. Det er som om, det hjælper for mig, at få det sagt out loud; så kan jeg hurtigere afgøre om den er helt gal eller om jeg er på rette spor. Kan også tit sidde og mumle, når jeg leger i photoshop med ting som “ah, det går vidst ikke Camilla” eller “Ja, ja ja…”. Kan også finde på at tale med mig selv, selvom jeg er sammen med andre 😀

 • Svar
  Chanette
  28. januar 2018 den 19:18

  Der må jeg også hoppe med på vognen! Jeg tænker det egentlig er meget normalt. Jeg gør det, hvis jeg går og grubler over noget en periode. Det hjælper på en måde at sige nogle ting højt, fordi man ligesom får dem sagt højt for sig selv og så virker tingene måske mere logisk 😀

 • Skriv kommentar