Personal

Forventninger til det nye år

Hej med jer!

Jeg håber at I havde en skøn nytårsaften, og at I kom godt ind i det nye år med alle fingre i god behold 😉 Jeg selv havde en fantastisk hyggelig aften i det bedste selskab fra mine veninder og kæresten. Maden smagte godt, og vi hyggede med lidt Bailey og dessert til et spil ‘Det Dårlige Selskab‘ og ‘EGO‘. Som nævnt tidligere var det min første gang som host for en nytårsaften og så endda i min egen lejlighed. Jeg følte mig sådan helt voksen, da jeg stod i køkkenet og skulle sørge for mine gæster, men det var heldigvis en fornøjelse som I måske kan fornemme på billedet 🙂

Nå, nu til sagen. I forbindelse med, at vi nu skriver 2018 i kalenderen kom jeg sådan til at tænke over, hvad jeg forventer der skal ske i det nye år. 2017 var et fantastisk år (læs mere her), men 2018 bliver helt klart også et vildt spændende år. Jeg skal nemlig ud at rejse lidt igen; hvorhen og med hvem afslører jeg senere. Lige nu skal jeg bare arbejde røven i laser, så jeg kan rejse hen lige hvor jeg vil, og få nogle gode sidste minder fra mit sabbatår. Jeg regner nemlig stærkt med at starte på studie til august/september i Aarhus. Jeg er super nervøs for at starte på studie, men jeg føler også lidt det er en nødvendighed, da jeg ikke kunne se mig selv tage et sabbatår mere. Jeg keder mig hurtigt, og jeg kan godt lide at der er variation i, hvad jeg laver fra år til år.

Jeg vil også gøre alt hvad jeg kan for at løfte bloggen noget mere. Det må være mit eneste nytårsfortsæt, som jeg også har arbejdet på gennem hele december. I december udgav jeg det første indlæg i ‘Min iværksætterhistorie‘-serien, hvor jeg interviewede den unge iværksætter Rasmus, og der kommer et indlæg mere i serien denne måned! Derudover ser jeg frem til at skulle mødes med søde Nicoline Praus i det nye år, som er en sød medblogger som jeg stødte på i løbet af 2017. Jeg har også kort hilst på hende i Magasin i Odense, hvor hun var på arbejde, men jeg vil også gerne møde hende mere privat, hi hi. Så kan hun måske give mig nogle gode råd ift. bloggen, som jeg kan tage med mig videre <3

Endnu en gang skal I have stor tak for at følge med! Det varmer mit hjerte hver gang i kommenterer mine indlæg eller skriver til mig – det er altid stort at være en inspirationskilde for andre, og jeg har kun fået mere blod på tanden til at give den gas med blogging fremover.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar