Bolig

HOME // New pillows

Alle puder er fra JYSK 

Hej med jer!

Jeg ville lige vise mine nye puder frem som jeg fik med hjem fra JYSK igår, hvor man kunne spare en hel del på deres pudesortiment og meget andet (der er vist ingen tvivl om, at jeg elsker lyserød, hi hi). Jeg havde mor/datter-dag, så vi hyggede os med en tur i JYSK, hvorefter vi tog i Føtex og købte fastelavnsboller til at tage med hjem og nyde til en kop kaffe. Vi snakkede om alt fra det gode ved livet og fremtiden til hæklerier og håndbold. Den hæklede ko på billedet er forresten en min mor har lavet. Er den ikke bare cute? 😀

Jeg håber I alle har haft en god weekend. Jeg har i hvert fald hygget mig, og nydt, at jeg bare har haft en stille og rolig weekend denne gang. Jeg vil forresten gerne byde velkommen til de nyeste læsere, som er kommet til henover weekenden. Jeg er så glad for, at I vil følge med her på bloggen. Husk, at I også kan følge mig på Instagram og Facebook.

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  kathrine johansen
  14. januar 2018 den 14:27

  De er virkelig fine de puder, de pynter helt vildt hos dig 🙂

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   14. januar 2018 den 14:32

   Hej Kathrine,

   Mange tak! Jeg er også super glad for dem <3

 • Svar
  Emilie Ildstein
  14. januar 2018 den 14:57

  Hvor er de dine! Og sikke en sød ko☺️❤️

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   14. januar 2018 den 19:06

   Hej søde Emilie,

   Mange tak, man bliver vel aldrig heelt for gammel til at have søde bamser på værelset, hi hi 😀

 • Svar
  Linda Nazila // The Beauty Inside
  14. januar 2018 den 21:40

  Sikke fine puder 🙂

 • Skriv kommentar