Livsstil Personal

Hvad får jeg mine aftener til at gå med?

Hej med jer!

Jeg bliver ofte spurgt om, hvad jeg laver om aftenen nu hvor jeg er flyttet hjemmefra. Keder jeg mig ikke? Føler jeg mig aldrig ensom? Svaret er helt klart ‘nej og nej’, jeg keder mig sjælendt eller føler mig ensom. Jeg nyder virkelig at være alene, for så har jeg tid og rum til bare at være… mig. Jeg har da også aftener, hvor jeg ses med andre og derudover er Ralle her også temmelig ofte, så jeg er ikke så meget alene, men når jeg er, så nyder jeg det bare.

Det jeg oftest får tiden til at gå med, når jeg kommer hjem fra arbejde, er, at jeg tager et bad, laver mad og slapper af. Denne fredag lavede jeg vegetarburgere til aftensmad, og de smagte bare kæmpe lækkert! (indrømmet: bøfferne købte jeg færdiglavede på frost i Fakta). Nu ser jeg ingen grund til at lave oksekødsbøffer fremover når det alligevel kan gøres så lækkert uden kød. Når jeg har spist kan jeg godt lide at bruge tid foran computeren, hvor jeg som regel arbejder på nogle blogindlæg. Det er ikke alle, der bliver udgivet, men jeg hygger mig alligevel med at skrive dem. Jeg slapper også utrolig meget af når jeg læser. Jeg er lige blevet færdig med Dødevaskeren af Sara Omar (s mere her) og regner med at stikke snuden i en ny bog i aften, når jeg har set X-factor, hi hi.

Jeg håber I har en dejlig fredag indtil videre.
God weekend <3 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  kathrine johansen
  13. januar 2018 den 19:20

  Kender det godt, det med at flytte hjemmefra er helt fantastisk dog keder jeg mig lidt nu efter 3 år snart udeboende! Men har heldigvis min kæreste 🙂

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

 • Svar
  Eline Tychsen
  13. januar 2018 den 19:39

  Jeg skulle lærer det da jeg flyttede hjemmefra, men kom også til at elske Me time ☺️❤️ så kan sagtens følge dig! Og så tror jeg også på, at det er sundt for en at være lidt alene en gang i mellem ☺️

 • Skriv kommentar