Mode Outfits

OOTD: Slå-om-bluse

Bluse Vero Moda

Hej med jer!

I dag har jeg iført mig et godt humør og denne slå-om-bluse fra Vero Moda, som jeg også havde på juleaften. Jeg er blevet helt vild med den der slå-om stil (eller hedder det wrap-stil?). Det er jo så praktisk, at jeg kan justere den ind eller ud, alt efter om jeg tager på eller taber mig, ha ha! Den hører helt klart til den lidt finere afdeling af min garderobe, men den kan sagtens bruges til hverdag også. Jeg kan godt lide at tage lidt finere tøj på, når det er weekend, fordi jeg altid, ALTID, går i trænings-/afslapningstøj på arbejdet og generelt ikke føler mig særlig feminin i sådan noget tøj, ha ha!

Jeg er så glad for, at det er weekend nu. Jeg synes den første uge har været lidt hård, fordi jeg lige har skullet igang igen efter sådan en god omgang ferie og julemad. I aften får jeg mine søstre over til en omgang pizza og tøsehygge. Derudover er jeg i fuld gang med at planlægge blogindlæg til den kommende måned så I ser lidt mere til mig end normalt 🙂

 God weekend til jer.
Har I nogle spændende planer?

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  simone
  6. januar 2018 den 13:00

  Hvor er den altså sød! <3

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   7. januar 2018 den 19:45

   Tak skal du have søde <3

 • Svar
  Line Christensen
  6. januar 2018 den 14:56

  Sikke en fin bluse <3

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   7. januar 2018 den 19:45

   Mange tak! 😀 <3

 • Svar
  Emilie Ildstein
  6. januar 2018 den 15:06

  Hvor sidder den flot på dig! Jeg har simpelthen solgt så mange af dem i Vero Moda, da den jo bare er så smuk❤️

  • Camilla Sofie
   Svar
   Camilla Sofie
   7. januar 2018 den 19:43

   Tak skal du have! <3 Den er nemlig virkelig fin, så det giver god mening at der er røget nogle stykker over disken 😀

  Skriv kommentar