Mode Outfits

OOTD: Sweater weather kind of mood

Trøje H&M // Bukser Only 

Hej med jer!

Vinteren er over os og jeg kan godt mærke, at humørbarometeret ligger lidt lavt. Jeg er simpelthen bare så træt og umotiveret – umotiveret til at blogge, umotiveret til at vaske tøj, umotiveret til at se Netflix, umotiveret til at spise… ja stort set alt. Det eneste jeg har lyst til, er, at gå rundt i stort og behageligt tøj, drikke te og sove. Sådan kommer vi vel alle sammen ind i perioder, men så ved I, hvorfor her bliver lidt stille på bloggen de næste dage. Jeg har dog haft en dejlig weekend trods alt. Jeg var inde at se Wonder med Ralle i fredags, og jeg græd vist fem-seks gange under filmen. Den kan jeg virkelig anbefale jer at se! Lørdag var jeg sammen med nogle veninder i Aarhus, og nu er det søndag, hvor jeg bare render rundt i min sweater og laver absolut nada.

Mine søstre og jeg bestilte forresten ferie i torsdags! Vi skal en uge til Bulgarien på all-inclusive ferie til juli, og vi skal bo på et hotel som endnu ikke er bygget færdigt endnu, ha ha! Det bliver spændende at se, hvad vi ankommer til, men jeg håber det bliver godt. Så længe der er sol, pool og mad så er jeg glad. Det er nu dejligt at have noget at se frem til så vinteren ikke bliver all bad.

Har I haft en god weekend?

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  simone
  21. januar 2018 den 15:00

  Kan virkelig godt lide farven på sweateren! Og god tur til varmen ❤️

 • Svar
  Michelle
  21. januar 2018 den 17:04

  Det er jeg også. Er super træt lige for tiden, men jeg håber det bliver bedre. Det var en god dag idag men lidt sol og lys, så det hjælper også på det. Btw, elsker din trøje. God tur!

  Michelle
  http://twenty7bymichelle.com/via-design-fashion-show/

 • Svar
  Emilie
  21. januar 2018 den 17:57

  Lyder så lækkert (og spændende) med Bulgarien!

 • Svar
  BLOGBYCC.DK
  21. januar 2018 den 18:31

  jeg glæder mig til foråret selvom jeg nu også godt kan lide sweater-weather.
  Dejligt med ferie også, jeg skal også afsted i juli, dog ikke med all inclusive (…desværre!) <3

 • Svar
  Ea
  21. januar 2018 den 19:59

  Jeg har det på samme måde, motivationen er bestemt ikke høj i det her vejr..
  Sweateren er super fin! Og det lyder da også virkelig lækkert med en tur i varmen, selvom der er nogle måneder til – bare det at have noget at se frem tid. God tur 😉

 • Skriv kommentar