Personal

Februar // Indblik i min kamerarulle

Hej med jer!

Det er ikke meget jeg har opdateret bloggen på det sidste, og det må I naturligvis undskylde. Jeg har haft travlt med at leve i nuet, og det har været en dejlig februar måned, hvor der har været tid til en masse selvforkælelse, tid til at nyde en smuk morgenudsigt fra mit køkken og godt selskab.

Valentins dag brugte jeg sammen med kæresten, hvor vi tog ud og fik en omgang running sushi efterfulgt af en oplevelse med Virtual Reality hos Limitless i Aarhus (det kan jeg virkelig anbefale at prøve!). Det ville dog være en underdrivelse, hvis jeg sagde, at jeg fik det en smule dårligt, men det var simpelthen for voldsomme indtryk for hjernen, at jeg måtte stoppe med at spille de sidste to minutter af de 25 minutter, vi var derinde (ellers havde jeg nok brækket mig).  Men sjovt var det altså, og virkelig en speciel oplevelse!

Så startede min korte vinterferie ellers herefter om torsdagen, hvor jeg fik brunch med min søster som blev betalt af en 500-lap jeg fandt på jorden på vejen til caféen (lucky me). Derefter smuttede jeg til frisøren, og så til Vejle for at besøge mine bedsteforældre. Vinterferien sluttede vi af hjemme hos mor, hvor vi holdt fællesfødselsdag for mig og min søster. Jeg lavede en fin hindbærlagkage med hvid chokolade og banan, som smagte kanon godt, hi hi. Jeg fylder 21 år om to uger, sikke tiden går.

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  simone
  25. februar 2018 den 21:25

  Det lyder som en hyggelig ferie! Og den kage ser altså lækker ud mmm 🙂

 • Svar
  Nikki Lund
  25. februar 2018 den 22:33

  Åh, jeg gad også finde en 500kr seddel på jorden – det er nok mest af alt drømmetænkning. 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Skriv kommentar