Get to know Interviews

GET TO KNOW: Simone Kronborg

Hej med jer!
Jeg syntes I skulle have lidt læsning til lørdagen, hvor I får mulighed for at møde en af mine søde bloggerveninder, Simone. Jeg håber I synes om dagens ‘get to know’.
Læs evt. flere interviews med andre bloggere lige her.

Hvad kan man læse om på din blog?
På min blog skriver jeg om alt lige fra mode og beauty til hverdagens input og hyggelige cafébesøg.

Mine veninder beskriver mig som…
.. imødekommende, smilende og altid glad.

Hvilke indlæg synes du, der er sjovest at skrive (fx skønhed eller mode)?
Nu går jeg sindssygt meget op i mode, og har altid elsket det. Jeg er vild med at sammensætte forskellige items på kryds og tværs, og får også selv enormt meget inspiration fra gaden, og bliver inspireret stort set hver dag. Så jeg må nok sige, at jeg elsker at skrive om mode, men jeg er nu også ret vild med at skrive om skønhed.

Hvordan var dit første blogger-event?
Jeg kan huske at jeg var meget nervøs og vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg glædede mig utroligt meget men var samtidig virkelig nervøs fordi jeg ikke rigtigt kendte nogen til eventet. Men det var rigtig fedt at være til eventet og møde alle de andre bloggere også. Man møder jo så mange forskellige og virkelig cool typer til disse events. Det handler bare om at være åben og smilende, og så skal man nok komme i kontakt med nogen.

Hvem eller hvad er din stil inspireret af?
Min stil bliver inspireret af rigtig mange forskellige ting i løbet af dagen. Instagram og Pinterest inspirerer mig utrolig meget mht. stil. Samtidig kan jeg også få inspiration af folk på gaden og de kendte. Alt bliver jeg inspireret af.

Min stil er…
.. meget varierende. Nogle dage er min stil meget klassisk og enkel, mens den andre dage godt kan være rå og moderne. Jeg kan godt lide at mikse en kjole med et par sneakers eller en striktrøje og et par bukser med et par høje hæle. Det synes jeg er ret fedt. Så jeg vil ikke sige at min stil tilhører en bestemt kategori.

Hvilket accessorie vil du helst ikke undvære?
Min marguerit ring fra Georg Jensen kan jeg virkelig ikke undvære. Jeg går med den HVER evig eneste dag, fordi jeg synes den er så smuk og passer til et hvert outfit. Men den er også godt slidt nu, kan jeg fortælle jer.

Hvad er dit seneste favoritkøb?
Min nyeste kjole fra Ganni. En sort kjole med røde blomster på. Den er så pæn og jeg er virkelig glad for den. Den er ret sommerlig, så jeg glæder mig til at iføre mig den til sommer.

Har du et langsigtet mål for din blog?
Bloggen og det at tage billeder generelt har jeg altid været glad for. Det er min eneste hobby jeg har, og som gør mig glad. Nu har jeg haft min Instagram – hvor jeg i øvrigt elsker at poste billeder – i omkring 6 år, og min blog i 2 år. Og hvis jeg en dag ude i fremtiden kunne leve af det, ville det være fantastisk. Jeg ville især elske at kunne leve af at blogge. Alt er muligt, hvis bare man tror på det og knokler for det!

Du kan følge Simone på Instagram lige her og læse hendes blog her.
God weekend <3

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    Vanessa
    20. februar 2018 den 13:49

    Sikke et skønt indlæg og dejligt at lære lidt mere om dig ☺️

  • Skriv kommentar