Bolig

Mit drømmebord!

Jeg troede aldrig, jeg ville forelske mig i spiseborde, men det var indtil at jeg fik øjnene op for plankeborde! Jeg er bare SÅ helt ekstremt vild med den rustikke og skandinaviske indretning, og sådan et bord skal helt klart blive en del af mit hjem. Lige nu har jeg et hvidt spisebord, og hvide stole, og det bliver simpelthen for… hvidt. Min kæreste synes heldigvis også, at sådanne borde er super nice, og det giver mig da bare endnu en god grund til at trykke på bestillingsknappen, ha ha. Dog er det måske smartest at vente til vi flytter sammen, og bedre kan vurdere, hvor langt et bord vi har plads til. Ovenstående borde har jeg fundet hos Sonderskov, hvor man kan bestille de fineste plankeborde, og så endda til overkommenlige priser (i sammenligning med, hvad de normalt koster).

Det var lige en smule søndagsdrømmeri fra mig.
Jeg håber I har haft en dejlig weekend <3 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar