Fashion post Mode

Kjoler med print til sommeren (Nelly.com)

Indeholder reklamelinks

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her

Det er lørdag, og jeg har absolut ingen planer før i aften. Derfor har jeg fundet nogle virkelig lækre sommerkjoler med print, som jeg blev nødt til at dele med jer! Jeg er pt. på udkig efter en (eller to) kjoler til sommerbrug, og jeg er især vild med nr. 2 og 3, men jeg kunne helt klart også overveje at prøve en kimono dress som nr. 6. Den ser bare SÅ behagelig ud, og hvis jeg skal til Bali i august, må den også meget gerne være luftig. Jeg er generelt helt vild med naturprint, eller hvad man kan kalde det, herunder blomsterprint! Derfor har jeg lovet mig selv, at den næste kjole jeg køber SKAL være med blomsterprint; jeg har ingen kjoler med blomsterprint, hvilket skyldes manglende mod til at prøve det af, men nu skal det snart være 🙂

Har I styr på sommerkjolerne endnu?

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    simone
    28. april 2018 den 11:29

    Ej omg elsker nr 5!!!! SÅ PÆNT <3

  • Skriv kommentar