Fashion post Mode

GUCCI Loafers: Expensive VS. Budget

Indeholder reklamelinks

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her

De populære loafers fra Gucci er vist ikke gået ubemærket hen, hvis man følger lidt med i modebranchens trends. Selv er jeg herre meget forelsket i dem (selvom jeg først syntes de var lidt maskuline i det, hæ hæ). Desværre har jeg ikke råd til den ægte varer, men heldigvis findes der et hav af lignende sko, som jeg har kigget lidt på (overvejer stærkt nr. 3 eller 4). De loafers, jeg har nu, måtte lade livet den anden dag, og jeg vil gerne have nogle nye til sommeren fordi de er så lette, og lige til at hoppe i!

Hvad synes I om loafers: go eller no-go?

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Svar
    simone
    10. maj 2018 den 23:18

    De er SÅ fede, jeg gad også godt selv at eje et par, men ja de er sindssygt dyre! <3

  • Skriv kommentar